Kako nekoga odklopiti na Facebooku, ne da bi ta vedel ali izgubil dostop do njegove strani profila

Končanje neprijetnih situacij in pomoč pri vohljanju z minimalno napornostjo.

Debitna kartica, Kreditna kartica, Tehnologija, Plačilna kartica, Pisava, Električno modra, Elektronska naprava, Logotip, Ikona, Igre,

TheNextWeb

Vsi imamo več kot nekaj prijateljev na Facebooku, ki jih na skrivaj sovražimo.

S svojimi neskončnimi samozavestnimi objavami, neprekinjenimi samoportreti postrvi ali poskusi političnega klepeta, ki le malo poudarja njihove načine podpore UKIP, so kuga na naših časovnih trakovih.



Kljub temu jih ne moremo izbrisati - kaj pa če bi to ugotovili in videli na ulici? Oh, nerodna groza.

Poleg tega, kako bi drugače vohljali po njihovih fotografijah, ko slišimo, da hodijo z nekom, ki ga poznamo, ali pa se preprosto potrebujemo, da bi se počutili bolje v svojem življenju?

No, dobra novica - na Facebooku lahko nekoga odklopite, ne da bi to vedel ali izgubil pravice do vohljanja do njegove strani. Tudi to je čudovito preprosto, če veste, kje iskati.

Facebook preneha spremljati

Digital Spy

Skrite Facebook igre: Kako najti in igrati vse tajne igre Facebook Messengerja od košarke do Words With Friends

Torej, kako na Facebooku odvezati nekoga, ne da bi to vedel? Ko se odločite, koga boste najprej odstranili, preprosto pojdite na njihovo stran s profilom. Tu se s klikom na zavihek »Sledim« prikaže spustni meni, ki vključuje možnost »Preklic spremljanja«.

Če pritisnete to, bodo zdaj odstranjene vse sledi dejanj te osebe z vaše časovne osi - ah.

Tehnično bodo še vedno vaš 'prijatelj', vendar vam ne bo treba biti podvržen temu, kar rečejo, razen če je vseeno čas za novo zalezovalno sejo.